Tillbehörsbutik & slangverkstad

Butiken har ett sortiment passande jordbruks- och entreprenadmaskiner; smörjmedel, sprintar, tryckstänger, kem, strömbrytare, elartiklar m m. Fordonsbatterier har vi fler och fler hemma i butiken och då vi har ett bra samarbete med Batterilagret får vi hem det du söker samma dag eller till dagen efter. Filter är också något vi ökar vårt sortiment med och flera olika standarder i slangverkstaden uppdateras kontinuerligt. Kolla om vi har det du söker, annars får vi snabbt hem det du behöver!

Kontakt
Helmaskin
Öppettider butik

Måndag (07:00-16:00)*
Tisdag 07:00-16:00
Onsdag 07:00-14:50
Torsdag 07:00-14:50
Fredag 07:00-16:00
* Måndagar är butiksingången låst men vi har så gott som alltid personal på plats i verkstaden som kan hjälpa er.

I slangverkstaden uppdaterar vi kontinuerligt vårt sortiment av artiklar i standarderna:

  • BSPP (rörgänga/G-gänga)
  • DKOL
  • DKOS
  • JIC
  • ORFS

Vi har idag slangstorlekar 2-lagers från 1/4″ upp till 1″ samt 4-lagers 1″ och vi tar snabbt hem det som vi inte har i lager. Vi kan ta hem och pressa slang upp till 2″ 4SP/4SH.

Vi har lampor hemma för de flesta behov inom jordbruk och entreprenad. Vi har samarbete med flera leverantörer för att få ett så bra sortiment som möjligt. Har vi inte hemma just det du söker så tar vi hem efter önskemål.

Vi har ett brett sortiment med sprintar, tryckstänger m m för jordbruket till bra priser.

Då vi har ett bra samarbete med Batterilagret har vi kunnat få en utomordentligt bra service vad gäller fordonsbatterier. Har vi det inte hemma kan vi få hem morgonen efter tom till samma dag. Vi jobbar uteslutande med kvalitetsbatterier som Varta och Deka. Vi kan också ta hem batterier till fodervagnar och elstängsel mm

Bekväma stolar av hög kvalitet. Proboss stolar tillverkas på Grammers fabrik åt Granit. Du hittar stolar från Grammer, Granit och IKH.

Trots vår storlek har vi numera konkurrenskraftiga priser på både oljor och fett. Kontakta oss för att få en prisjämförelse.